Innmelding

For å melde deg inn som medlem hos FYSIOTRIM1 trykker du på knappen under merket "Bli medlem hos oss i dag". Du kan da registrere deg og hvilket medlemskap du ønsker. NB ungdomsmedlemskap kan ikke opprettes via nett pga aldersbegrensning, send  da en mail til post@fysiotrim1.no med opplysninger om medlem og betaler. Du vil motta sms faktura for første termin og avtalegiro opprettes. Kontantmedlemskap betales i sin helhet. NB informasjon om avtalegiro nedenfor!

Du må møte opp i åpningstiden for å få utlevert nøkkelkort. Hvis dette er vanskelig å få til i løpet av dagen, ta kontakt for henting på kveldstid. Har du vært medlem før og har kort fra tidligere vil dette automatisk aktiveres på nytt.

Bedriftsmedlemmer må også møte opp for å få tildelt kort og signere kontrakt.

Bli medlem!

 

INFORMASJON OM AVTALEGIRO

Avtalegiro betyr at du betaler månedsavgiften automatisk den 20. hver måned ved at du trekkes direkte fra din konto. Enkelt og praktisk, ingen fakturaer, og betalingen spres utover hele året. Du betaler den første måneden med tilsendt sms faktura ved innmelding. Avtalegiro oppretter du i din nettbank. Det kan ta 1-2 mnd. før avtalegiro er klart til bruk i din bank, følg med på dette.

Avtalegiro er et tilbud fra oss utover kontant betaling, og det er kundens ansvar å påse at avtalegiroen er OK! Ikke opprette avtalegiro tilleggsfaktureres kr. 40,- pr mnd inntil avtalen er opprettet og i orden!

Dersom det ikke lykkes banken å belaste kontoen din for det månedlige avdraget, vil du få en SMS med påminnelse fra oss om dette etter ca 7 dager. Hvis beløpet ikke blir betalt omgående går saken videre til CrediCare som er vår samarbeidspartner i slike saker. Du vil da får en purring/varsel om inkasso fra CrediCare. I slike tilfeller skal du ta kontakt med dem ang. betalingen.

Husk alltid å gi beskjed til oss dersom du bytter bank og /eller kontonummer, endrer adresse eller mobilnummer for å unngå urettmessige purringer!

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

FYSIOTRIM1 AS Mølnvegen 8, 7863 Overhalla
Telefon: 90 52 53 74

Nettsted levert av ibooking.no.