TILPASNING AV INNLEGGSSÅLER

Vi tilpasser såler tilpasset dine sko og føtter. Kan brukes i alle typer sko som joggesko, fotballsko, hverdagssko, skisko, bunadsko, kort sagt alle typer sko! Løper du mye? Eller står og går hele dagen? Da kan Formthotics støtdempende egenskaper forebygge belastningsskader i ankel, legg og kne. Sålene tilpasses av fysioterapeut.

TRYKKBØLGEBEHANDLING

Våre fysioterapeuter kan nå tilby trykkbølgebehandling (rESWT). Dette er en effektiv behandlingsform ved en rekke tilstander.

Friskliv treningsgrupper

Treningene foregår på mandager og torsdager i lokalene til FYSIOTRIM1 AS. Det er lagt opp til at hver økt består av en del utholdenhetstrening og en del styrketrening. Vi prøver å variere treningene, slik at deltagerne får prøvd forskjellige aktiviteter. Dette for at du lettere kan finne en treningsform som passer deg. Inkludert i opplegget er det også en kondisjonstest, noe som gjør at du lettere kan følge med på fremgangen av treningen. Testen er ikke hard, og alle deltageren klarer å gjennomføre denne.

Hvis du vil vite mer om Frisklivsstilbudet i Overhalla kommune ta kontakt med koordinator Bodil Storli på tlf. 95233404. Hun har kontortid på onsdager, og kontoret ligger i fysioterapiavd. på Overhalla helsesenter.Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

FYSIOTRIM1 AS Mølnvegen 8, 7863 Overhalla
Telefon: 90 52 53 74

Nettsted levert av ibooking.no.