TRYKKBØLGEBEHANDLING

Våre fysioterapeuter kan nå tilby trykkbølgebehandling (rESWT). Dette er en effektiv behandlingsform ved en rekke tilstander.

TILPASNING AV INNLEGGSSÅLER

Vi tilpasser såler tilpasset dine sko og føtter. Kan brukes i alle typer sko som joggesko, fotballsko, hverdagssko, skisko, bunadsko, kort sagt alle typer sko! Løper du mye? Eller står og går hele dagen? Da kan Formthotics støtdempende egenskaper forebygge belastningsskader i ankel, legg og kne. Sålene tilpasses av fysioterapeut.

Friskliv treningsgrupper

Treningene foregår på mandager og torsdager i lokalene til FYSIOTRIM1 AS. Det er lagt opp til at hver økt består av en del utholdenhetstrening og en del styrketrening. Vi prøver å variere treningene, slik at deltagerne får prøvd forskjellige aktiviteter. Dette for at du lettere kan finne en treningsform som passer deg. Inkludert i opplegget er det også en kondisjonstest, noe som gjør at du lettere kan følge med på fremgangen av treningen. Testen er ikke hard, og alle deltageren klarer å gjennomføre denne.

Hvis du vil vite mer om Frisklivsstilbudet i Overhalla kommune ta kontakt med koordinator Bodil Storli på tlf. 95233404. Hun har kontortid på onsdager, og kontoret ligger i fysioterapiavd. på Overhalla helsesenter.Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

FYSIOTRIM1 AS Mølnvegen 8, 7863 Overhalla
Telefon: 90 52 53 74

Nettsted levert av ibooking.no.