BRUK AV ONLINE BOOKING TIL GRUPPETIMER

Første gangs innlogging: Dersom mobilnummeret ditt er registrert hos oss velger du “hent passord”. Her skriver du inn ditt mobilnummer – og du vil få tilsendt et passord på SMS. Dette passordet kan du endre til det du selv vil fra “min side”.

Generelt: du kan melde deg på time inntil 7 dager før timen starter. Vi henstiller alle til å slette reservasjon av time dersom man ikke kan møte! Gjør dette så tidlig som mulig, og senest 1 time før timen starter!

Innlogging: Du må være innlogget for å kunne reservere eller slette timer. klikk på “logg inn” og skriv ditt mobilnummer og passord. Klikk deretter på de timene du ønsker å reservere.

Reservasjon av timer (krever innlogging): I øverste venstre hjørne av timeplanen skal du finne navnet ditt – dette er en bekreftelse på at du er innlogget. Litt nedenfor navnet ser du en valgboks – her kan du velge uke for reservasjonen. Du får nå opp en timeplan der du vil finne timene du kan reservere. Selve reserveringen er enkel: klikk den hvite “ballen” i timen din. Det vil da dukke opp et bekreftelsesvindu der du trykker på “reserver” eller “avbryt”. NB: timer som ikke har en hvit ball ved siden av seg kan ikke reserveres – enten fordi de er fullbooket, at reservasjon ikke lenger er mulig, eller fordi de er for langt frem i tid til at du får lov til å reservere.

Tilbake på reservasjonssiden kan du legge merke til at din reservasjon er avmerket ved siden av timen din. Du kan også se samtlige reservasjoner du har ved å velge “min side”.

Sletting av reservasjoner (krever innlogging): klikk på den avmerkede ballen på siden av timen din. Du får da opp et bnekreftelsesvindu der du klikker på “slett” eller “avbryt”. NB: det er viktig at du sletter reservasjonen din dersom du ikke kan møte, slik at andre har anledning til å få din plass!

Oversikt over reservasjoner (krever innlogging): Velg linken “min side” øverst på siden. Du får da opp en side med informasjon: ditt brukernavn, navn og kundenummer. Gjeldende og tidligere reservasjoner listes opp. Her vil du også kunne melde deg på evt. kampanjer. På “min side” kan du også endre passord.

Utlogging: klikk på “logg ut” øverst på siden.

Glemt passord: Velg “hent passord”. her skriver du inn ditt mobilnummer – og du vil få passordet tilsendt på SMS og e-post – gitt at disse mobilnummer/epiost finnes hos treningssenteret.

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

FYSIOTRIM1 AS Mølnvegen 8, 7863 Overhalla
Telefon: 90 52 53 74

Nettsted levert av ibooking.no.